Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle min mor at jeg vil overnatte hos kjæresten min? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er på en måte problemer hjemme. Jeg snakker ikke med moren min om følelser. Og jeg har fått kj. Begge er jomfru og skal ikke ha sex eller noe. Mamma vet ikke om ham og jeg skal ikke si noe enda. Ikke før jeg er klar. Han er 3 år eldre og jeg spørr aldri mamma om å finne på noe med gutter så det er flaut. Han bor i sjarpsborg og jeg i Askim. Såååå. Jeg skal spørre mamma om jeg kan overnatte hos en gutt. Og det er han. Hvordan. Hun er overbeskyttende og hva med om hun sier nei. Hun er jo 16-17 og jeg 13-14. Det haster for det er fra fredag til lørdag vi skal overnatte hos han. HVA SIER JEG. må ha hjelp. Moren min er ikke lett å overbevise. Hun er også gangske klein og streng ogoverbesyttene og stressa og litt skeptisk til sånt. Jeg får ikke gå ute om kveldene og tør ikke spørre gutter om å finne på noe. Sist jeg gjorde det spurte hun masse om han og sånt. Og nå plutselig kommer jeg med overnatting. Hjelp

SVAR

Besvart 09.03.2018 17:17:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle