Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hodepine og er svimmel, og får mye fravær. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg takler det ikke mer, jeg har så sinnsyke hodepiner hele tida. Jeg har vært hos legen tusen ganger men han sier at han ikke vet hva det er og that's it. Problemet er at jeg får mye fravær, og jeg får så sinnsykt dårlig samvittighet. Jeg klarer ikke å slappe av et sekund uten å tenke på at der mista jeg enda en dag på skolen. Men jeg gjør det jo ikke fordi jeg er for lat eller ikke orker. Jeg har kjempetunge hodepiner og masse svimmelhet. Jeg føler alle er sure på meg, men det er jo ikke min feil? Helsesøster er sykemeldt, så kan ikke gjøre mye med det. Men hva skal jeg gjøre? Det største som plager meg er jo fraværet. Kommer det til å gå mye utover framtiden min? Jeg er jo bare på ungdommskolen. Jeg håper bare det ikke kommer til å hindre meg fra å komme inn på en bra videregåenede eller noe sånt. Takk for svar

SVAR

Besvart 10.03.2018 13:31:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle