Hopp til hovedinnholdet

Jeg er livredd for å få kjeft av foreldrene mine og det skjer ofte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er alltid LIVREDD for å få kjeft av mamma/pappa, noe som skjer ganske ofte. Har vært redd for det hele livet, og det er ekstra ille nå:( Jeg får kjeft for alt og ingenting, selv om jeg prøver å være snill så får jeg kjeft, f.eks når jeg skal være snill å lage middag så sier mamma "ikke søl og rot, neste gang får jeg lage maten du roter det bare til" men egt så søler jeg ikke mye, kanskje bare én liten bit med mat på gulvet når jeg skjærer opp masse ting (ikke mye!!). Så nå føler jeg at jeg må snakke veldig forsiktig og gjøre alt veldig langsomt for å unngå å få kjeft. Dette begynner å bli litt plagsomt:( Så derfor lurer jeg på hva jeg skal gjøre med dette. Hva skal jeg si til mamma/pappa for å få dem til å unngå å kjefte på meg? De er klar over at jeg prøver ALT MULIG for å unngå kjeft, men de er uansett sure på meg og da blir jo jeg selvsagt sur på de tilbake for jeg føler meg urettferdig behandlet og det takler jeg bare ikke. Takk for hjelp:)

SVAR

Besvart 15.03.2018 09:36:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle