Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bo på institusjon. Mamma & pappa ødelegger meg psykisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil bo på institusjon. Mamma & pappa ødelegger meg psykisk. Jeg klarer ikke bo hjemme og mye av grunnen til at jeg er lei meg er pga. mamma og pappa. Det går ikke bra på skolen, og får høre mye at foreldrene mine er skuffet over meg. Jeg klarer d ikke lenger, takler ikke følelsene mine. Jeg har 3 venner som bor på institusjon.. Hun ene har foreldre som sliter selv, hun er suicidal & sliter.Hun andre stakk av hjemmefra 5 ganger og gjorde mye eks; røyka hasj, slåss osv. Hun siste er fosterbarn som har vært i besøkshjem og fosterhjem men som nå har blitt flyttet til institusjon. Spm mitt er; Hva må jeg gjøre for å bli flyttet til institusjon? Jeg gjør hva som helst! Egentlig hater jeg å snakke med folk om hvordan jeg har det, har ingen venner jeg snakker med om d. læreren min snakker med meg noenganger for å høre hvordan jeg har d. Vil ikke fortelle henne at jeg ikke liker å bo hjemme. Men om jeg må d, stikke av elr røyke hasj for å bli flyttet, gjør jeg d!

SVAR

Besvart 11.03.2018 16:05:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle