Hopp til hovedinnholdet

Mamma har kjefta på oss i alle år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 med problemer hjemme. Det er om moren min. Helt siden jeg var liten har hun kjeftet på en måte som ikke er normalt for mødre å kjefte på. Hun har kvelt meg, slått meg, sparket meg når hun er sint og dette begynte da jeg var 4. Hun sluttet å slå da jeg var 12. Det har aldri vært så alvorlig at jeg måtte på sykehuset, men sånn at jeg fikk vondt og blåmerker. Det verste er at hun nesten aldri har sagt unnskyld etter hun har vært sur. Søsteren min har fått depresjon på grunn av henne og jeg vet ikke om jeg har fått det også, men søsteren min har fått diagnosen av en lege. Foreldrene mine er skilt, og pappa har aldri vært sånn når jeg er hos han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, fordi det gjør noe med noen da din egen mor sier hvordan hun ber til Gud at hun blir drept i natt og at hun ønsker at hun hadde tatt abort fordi jeg ikke gjør noe nytte av meg, og at jeg er helt ubrukelig. Jeg tørr ikke ta med noen hjem på grunn av henne.Jeg vil ikke si fra til barnevernet

SVAR

Besvart 16.03.2018 10:16:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle