Hopp til hovedinnholdet

Din søster slår deg og truer deg, du lurer på om noen kan hjelpe deg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13 år. Jeg har problemer med storesøstera mi. Hun slår meg hvis hun ikke får det son hun vil og hun roper. Jeg vil bare på en måte si rett til hun at hun ikke vet hvordan jeg føler det. Fordi jeg husker den ene gangen da hun bokset meg og slo meg til jeg trudde jeg skulle dø. For å være ærlig så slo hun meg kanskje for 10 minutter siden. Jeg vil bare få henne til å innse at det ikke alltid vil gå hennes vei. Hun var ikke sånn før, men hun ble sånn jo eldre jeg ble. Jeg har faktisk kutta meg kanskje 2 eller 3 ganger på grunn av hun. Jeg er bare redd for hva som vil skje jo eldre jeg blir. Hun er 6 år eldre enn meg, og på en måte så gleder jeg meg til hu flytter ut, fordi jeg er egentlig redd for hva hun vil gjøre. Jeg er mest redd for hva hun gjør, fordi hun kan true meg sånn at jeg ikke tørr å si noe til mamma. Kan dere hjelpe meg? Vær så snill

SVAR

Besvart 21.03.2018 11:49:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
account_circle