Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil dra på cup og ikke til syden med familien

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år. For ca 1 år siden var håndballlaget mitt og jeg på en cup. Der ble meg og min bestevenn kjent med mange gutter fra et annet lag særlig han ene. det siste året så har meg og bestevennen min prøvd å få treneren vår til å melde oss på en cup som den klubben til de guttene skal ha. Foreldrene våres vet og at vi har blitt prøvd det og har ofte snakket om det laget og guttene. Men så finner eg ut at mine foreldre hadde bestilt en syden tur for hele familien akuratt den helgen den cupen e. De vet at jeg har gledet meg til cupen i 1 år men de visste ikke det var samme helg. De sier at eg må være med til syden fordi de allerede har bestilt billetter, selvom eg sier de kan selge den men det går tydeligvis ikke. Jeg vet det høres rart ut men jeg vil heller på håndballcupen og har ventet på det utrolig lenge no det har vært det eneste eg har tenkt på!! Jeg er faktisk veldig lei meg selvom det er en cup men vet ikke hva jeg skal gjøre!! hvordan kan jeg overtale de?

SVAR

Besvart 22.03.2018 21:09:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle