Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Jeg vil være lykkelig men det går ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter litt? Hjemme føler jeg meg pressa, truet og usynlig. Jeg føler at jeg er en skuffelse forhold til mine søsken, og at mamma sender meg vekk hvis jeg gjør noe galt. At hun ikke vil ha meg mer. Jeg føler meg også ukomfortabel hjemme, så jeg liker å være på skolen der jeg er omringa av folk. Jeg har venner på skolen og jeg veit at de bryr seg. Av alle andre blir jeg kalt bitchy, hjerteløs, dyster, pussy, verdiløs, bortkasta tid osv. Jeg prøver å overse dem, men det begynner å bli vanskelig. Når jeg er alene, føler jeg meg bare tom. Og ensom. Og så trist og bare helt forjævlig. Jeg prøver å fortsette daglige aktiviteter men jeg har helt mista interesse. Etter en stund med å holde opp med det her, ble det så dårlig at jeg kutta meg selv og ble avhenging av følelsen av kontroll? Det er vanskelig å forklare. Så derfor lar jeg vær å forklare noe av det her til noen. Jeg orker ikke mye av det her lenger, jeg vil forsvinne. Dø. Jeg vil heller være lykkelig men det går ikke. Hjelp?

SVAR

Besvart 29.03.2018 09:49:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle