Hopp til hovedinnholdet

Det ble bestemt at jeg skulle bo i kjelleren på rommet mitt uten at jeg ble spurt på forhånd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,

nå er det blitt slik hjemme hos meg at mamma vil at jeg skal ha mer ansvar for meg selv og klare meg selv osv. Det innebærer at jeg ikke får lov til å bruke stua og dusjen, men kan være nede på rommet mitt og bruke dusjen her nede i kjelleren.
Dette har skjedd nå et halvt år etter at vi flyttet inn til kjæresten til mamma. Vi flyttet hit mot min vilje, og etter dette har det bare blitt verre. Det neste blir vel at jeg blir kastet ut... Det som er er at det var ingen som spurte meg om jeg ville flytte inn. Det ble liksom bare bestemt, og jeg nektet men ble ikke hørt. Og så ble det bestemt at jeg skulle bo i kjelleren på rommet mitt uten at jeg ble spurt på forhånd om hvordan jeg ville følt det eller om det var greit for meg. Hver gang jeg spør hvorfor jeg ikke kan være oppe i stua (f.eks. i helgene er det koselig å sitte sammen og kanskje se en film e.l.) så får jeg bare et bestemt "sånn er det" svar.
Mitt spørsmål er: Har hun lov til dette? Er det noen lover/regler som sier i mot dette?
Jeg er 18 år nå, men dette skjedde da jeg fortsatt var 17.
Sliter veldig mye pga. dette, og føler meg litt tom innvendig. Får tårer i øynene når jeg er hos vennene mine og ser at de sitter sammen med familiene sine. Jeg trenger fortsatt familien min i to år til! :( Forvirra!

Dette ble litt langt... Håper du kan hjelpe :)

SVAR

Besvart 18.02.2009 10:07:45
account_circle