Hopp til hovedinnholdet

Er det slemt av meg å være så sjalu?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem og det er at venligvis hjemme er foreldrene mine trøtte og slitne og hvist jeg kommer opp til dem i stua sier de som vansligvis ingenting. De ligger gentlig ikke merke til meg i det hele tatt.

Dette er egentlig greit siden de er trøtte, men med en gang broren min som bor i lag med samboer kommer (og han kommer ofte) slipper de alt. De prater med han og spør han om hvordan ting går (noe de aldri spør meg om). De hjelper ham stadig vekk når det kommer til fiksing av bilen eller pass av hunden. Vi har alltid den hunden hos oss fordi ellers blir den for mye alene og det er greit selvfølgelig skla ikke den være alene, men det skulle de ha tenkt på før. Og sist men ikke minst, visst han nevner at han har problemer med økonmien sier de at de gjerne låner vekk et par tusen. Spørr jeg om penger begynner de å mase om at jeg burde jobbe, men jeg går på skole.

Nå vil mamma reise på ferie med dem og jeg an være med om jeg vil, men hele grunnen at de reiser er fordi de vil reise med broren min og hans samboer. Jeg innrømmer det! Jeg er sjalu! Men foreldrene mine har tre barn og selv om ikke min bror bor hjemme så er det ikke rettferdig at han får all støtte fra foreldrene mine og de bare over ser meg!

Er det slemt av meg å være så sjalu? Det er ikke som om de aldri ser han, han er her hele tiden. burde foreldrene mine sjerpe seg? Selv om jeg bor hjemme så hadde det vært fint om noen kunne brydd seg litt om meg også.

SVAR

Besvart 21.02.2009 20:32:40
account_circle