Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker gå til psykolog men mamma tar meg ikke seriøst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg spurte moren min om å få gå til psykolog fordi jeg sliter veldig. Jeg kunne ikke si til henne at det var gått så langt som kutting.. så hun tok meg ikke seriøst. Etter en stund kom det frem at det var fordi hun var redd for at jeg skulle snakke om foreldrene mine på feil måte slik at barnevernet kom involvert.. Jeg har en god mor som støtter meg og har støttet meg gjennom mobbing osv, og en far som forsørger meg. Alt et så greit helt til vi begynner å krangle. Foreldrene mine er ikke voldelige mot meg men faren min pleier å bli sur for De minste tingene. Og han blir så sur at han slår i veggene og dytter (ikke skadelig) og brøler skikkelig mye. Når jeg prøver å snakke så hører de meg ikke. De snakker bare over meg. Jeg er skole flink og gjør ikke galne ting, hvorfor er de så skuffet over meg! Trener til og med karate 3 ganger i uken. Keg innrømmer at jeg også har feil, men jeg sliter med vanlig teenage drama så med dette i tillegg gjør at jeg mister livslysten mer & mer.

SVAR

Besvart 16.04.2018 19:27:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle