Hopp til hovedinnholdet

Min mor er sint for at jeg har tatt p-stav. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har satt inn en p-stav for å trappe ned mensen, uten at jeg har fortalt min mor. Jeg ville ikke ikke si det til henne siden jeg vet hvor streng hun er og jeg visste at hun komte til å hate meg for å gjøre det. (Siden hun tror det er for å motvirke graviditet) Jeg satte p-staven inn igår, men når jeg våknet hadde jeg vondt i armen, og jeg ble redd så jeg sa det til henne. Mamma klikket og hun hater meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hun sier det er en synd og at jeg er skam for familien. Jeg har to spørsmål; -er det normalt å ha litt smerter rundt 18 timer etter jeg har satt p-staven inn? -og hva gjør jeg ang. Mamma? Hun hater meg og hun kommer aldri til å tilgi meg:(

SVAR

Besvart 22.04.2018 19:58:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle