Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg si angående at en politibil var ved huset vårt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma er psykisk syk og en dag ringte hun politiet og sykebilen for å si om noe som pappa hadde gjort for mange år siden og det var at han hadde slått henne LITT. Politiet kom inn på rommet mitt og spurte om det hadde skjedd noe eller om jeg hadde hørt noe og jeg sa nei. Også gikk de jo da, sykebilen og hele pakka. Men problemet mitt er at noen av naboene mine hadde sett politibilen og sykebilen. Naboen min går I klassen min og de har begynt å si at de så en politibil hos meg. Jeg vil ikke at folk skal spre rykter om meg. De andre naboene mine er jeg sammen med på fritida, så de kjenner jeg:( Jeg vil ikke at de skal få vite om mamma, men jeg vil gi de en forklaring sånn at de ikke finner opp egne grunner:( Hva skal jeg si til de?

SVAR

Besvart 21.04.2018 21:05:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle