Hopp til hovedinnholdet

Faren min tar seg til rette, og drar ned buksa mi - fordi jeg segger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Beynner slik: Faren min mener hele tiden at jeg segger så mye. Så han dro opp genseren og dro ned buksa mi. Og jeg har angst for å vise meg uten klær når det gjelder magen og ryggen.og han så meg uten det, Da klikket jeg og gikk først opp og slo i døra siden jeg var så sur, så ned igjen. Så klagde jeg til mamma at han gjorde det så kommer han inn i rommet igjen. (Btw faren min har adhd er jeg 100% sikker på) Han satt seg ned og klagde og roper pga buksa og at jeg er så sur på hanForTiden og han tar på meg igjen 2 ganger til... Siden jeg ikke liker blikkkontakt mens jeg prater med folk så jeg surt på mobilen. Så napper han mobilen med kraft ut av hånda mi og den ser litt bøyd ut nå da. Etter jeg fikk den tilbake. 10k mobil... Så gikk han ut av rommet mens han dyttet meg og står stille og sier: Slå meg slå meg slå meg da sier jeg: Nei jeg kan ikke det fordi det ikke er lov og det kan heller ikke du... så legger han seg med MobilenPåRommet.FårDenSenere. Har ikke plass til flere ord.

SVAR

Besvart 24.04.2018 11:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle