Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med at morfar ikke er helt grei. Han slenger stygge kommentarer til meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sliter med at morfar ikke er helt grei. Han slenger stygge kommentarer til meg. Noen eksempler er: Du er feit, Du kan ingenting, Gå vekk din jævla drittunge, du kommer aldri til å få en utdanning i militæret din jævla late drittsekk og Slutt å være så jævla usosial. Jeg pleier å vise at det går ikke inn på meg. Men det gjør det. Det påvirker hvordan jeg er i hverdagen. Noen ganger har jeg bare lyst til å dø. Mamma bor hos mormor og morfar for å spare penger. Men jeg trives ikke der oppe. Vi har snakket med familievernkontoret. Men det hjelper ikke. Så, hva skal jeg gjøre? Jeg har gitt beskjed til henne. Hun sa det til han, men han stoppet ikke. Burde jeg ringe barnevernet? Jeg har snakket med skolen. Det var de som sa at vi var nødt til ringe familievernkontoret. Hva burde jeg gjøre for å ikke være så deppa? Mange ganger sitter jeg bare i ro, så plutselig kommer det tårer. Er drittlei av å gå rundt sånn. Dette har holdt på en stund. Har snakket med helsesøster mange ganger.

SVAR

Besvart 26.04.2018 22:35:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle