Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke bli fornøyd med familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Foreldrene mine er utrolig strenge, de kjefter og skjønner ingenting, de sier jeg er tverr og frekk, og at jeg er sint hele tiden. Som egentlig er sant, jeg er deprimert og blir sint hele tiden, jeg går på rommet mitt, og bestemmer meg for at det er min feil, jeg liksom skylder på meg selv uansett hva som har skjedd fordi jeg vil ikke skylde på noen andre. Men ja, de er liksom ikke slemme med meg, de er bare veldig harde. Jeg drømmer ofte at jeg blir hentet av barnevernet og blir lei meg når jeg finner ut at det er en drøm, jeg klarer liksom ikek å bli fornøyd med familien min.

SVAR

Besvart 07.05.2018 19:07:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle