Hopp til hovedinnholdet

Har fått panikkanfall og sliter nå i ettertid med å leve som før

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har spørsmål jeg trenger svar på. Jeg vet ikke om emne jeg har valgt har noe med saken å gjøre, men men. Jeg fikk et panikkanfall januar 2018, og etter dette har jeg fått vansker med å sove, være ute og prøve nye ting, noe jeg ikke var redd for tidligere. Jeg får ikke slappet av for det føles ut som "angsten" tar over. Jeg sjekker alltid pulsen for å kjenne om hjertet går fortere enn vanlig når jeg slapper av. Når jeg er trøtt og vil legge meg får jeg ikke sove, for hjertet dunker hardt og fort. I det jeg holder på å sovne skvetter jeg til og hjertet føles ut som det skal eksplodere. Jeg har vondt i brystet og jeg får bare lyst til å gråte. Jeg har aldri opplevd panikkanfall før januar i år, og jeg vet ikke om dette anfallet kan ha gjort meg redd for alt rundt meg psykisk og fysisk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Mvh jente 20 På forhånd takk

SVAR

Besvart 06.05.2018 21:16:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle