Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen råd om du skal flytte ut som 18 åring?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lenge har jeg hatt et veldig slitsomt forhold til mamma og kommer nok til å flytte ut sekundet jeg er ute av videregående. Mamma er en dame jeg har et veldig giftig forhold til, hun har ødelagt mye for meg og jeg vet jeg har gjort det samme for henne. Jeg vet hun er moren min, men hun er respektløs ovenfor meg og flere (hun tror hun alltid har rett) hun ler av meg hver gang jeg prøver å snakke fornuft, hun lo til og med når hun innrømmet at en av grunnene til at hun skilte seg med stefaren min var at hun ikke likte (ex) ste-søsteren min, som var bestevenninna mi. Hva burde jeg gjøre? Jeg har prøv å si ifra flere ganger at det ikke er greit, men vennene min mener dette er en fase, og de mener jeg bare er slem mot henne. (Jeg mener de ikke ser henne når hun oppfører seg ufint) I verstefall har dere noen råd om du skal flytte ut som 18 åring? Hilsen jente 16

SVAR

Besvart 13.05.2018 20:57:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Slik oppnår du respekt

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle