Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det siste året har mamma og pappa kranglet så å si hele tiden. Alt startet med at pappa ville bli skilt og mamma ville absolutt ikke det. Mamma er veldig kontrollerende og hvis hun ikke får som hun vil blir hun sur og kan slå. Det var en periode det var rolig, men så begynte mamma å ringe pappa og trakasserte han og sånt på jobben. Mamma jobber ikke selv så hun har hele dagen til å ringe og mase. Etter noen måneder ble pappa lei og begynte å blokkere henne på Faceb og Snap fordi mamma synes det var noe med pappa og da ville mamma se når har var online på Faceb. Etter hvert ringte mamma den personen pappa hadde lagt ut bilder med og sånt og da fant mamma ut at pappa hadde vært utro i 3 mnd. Mamma ble kjempe sur og hvis pappa har kontakt med hun dama kommer mamma til å bryte seg inn i huset til pappa og slå han, at hun ikke brydde seg om fengsel. Hva kan jeg gjøre. Klarer ikke dette noe mere og trenger hjelp. Jeg vil ikke at det skal ødelegge hele familien bare at det skal ta slutt.

SVAR

Besvart 21.05.2018 22:51:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle