Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke gå til psykolog mer, kan jeg slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått til en psykolog i to år nå, og jeg vil ikke mer. Har ikke noe problemet og skjønner derfor ikke hvorfor jeg må gå dit hver uke. Det tar veldig mye av tiden min, og det er mye annet jeg har lyst til å gjøre. Som jeg har sagt er jeg ikke syk og har ingen problemer, men mamma og pappa tvinger meg til å dra. Jeg er 16 og da vet jeg at jeg kan si nei hvis det ikke er fare for mitt liv eller helse. Men det tillater ikke foreldrene mine, og de nekter meg å trene og dra til syden hvis jeg ikke drar. Det truer også med å ringe skolen og barneværnet hvis jeg ikke drar. De sier at pappa skal dra meg ut av huset hvis jeg nekter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Orker ikke dette. Jeg blir veldig lei meg, for jeg skjønner ikke hvorfor jeg må gå der når jeg ikke har behov for det. Kan de gjøre slike ting mot meg hvis jeg sier nei? Jeg vil ikke dra dit mer, jeg liker ikke de som jobber der og jeg føler meg misforstått og urettferdig behandlet.

SVAR

Besvart 21.05.2018 23:05:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle