Hopp til hovedinnholdet

Opplever at moren til kjæresten ikke liker henne. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt en kjæreste i mange måneder nå, vi elsker hverandre og alt er fint i mellom oss.. Men! Moren hans intenst hater meg. I mens hun konfronterte meg og kjæresten min så måtte jeg lyve om par ting, mest fordi det var ting jeg IKKE ville snakke med HUN om. Små ting. Noen uker etter.. Så drev moren til kjæresten min å sa at siden jeg løy er jeg ikke lojal til noen! At jeg er falsk og ikke en bra person! + hun sa at jeg var ute etter pengene hans..?! Jeg skjønner at hu liker ikke at jeg lyver men hun kan ikke bare si sånne ting om meg etter en liten konfrontasjon! OG HUN KJENNER MEG IKKE ENGANG! Det er så feil av hu å påstå sånne ting når jeg er helt motsatt enn det hu tenker om meg! Under den konfrontasjonen så fikk hun meg til å gråte, hun seriøst hater meg! Hun driver å sier at innen et år så slår jeg opp med han.. Hun lar han ikke være med meg mer! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :/

SVAR

Besvart 21.05.2018 17:59:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle