Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst å reise ,men stoppes av samfunnets A4 normer og forventninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er 26 år og en eksamen fra å fullføre masterstudie. Bor hjemme og har en utrolig kontrollerende, men støttende far. De hjelper meg økonomisk mht.studie. Jeg ønsker ikke A4 liv. Har sparekonto, men ønsker å gjøre en stor livstilsendring som innebærer reise på lavbudsjett hvor inntekter blandt annet kommer litt ifra youtube aktivitet. De hjemme forventer jobb og plass å bo. Men jeg ønsker å ta en billig flybillett til typen som bor i et annet land og bare reise gjennom Europa og overleve på hva enn av muligheter som dukker opp. De hjemme tror det vil bli ønske tenking og at jeg er absurd. Men flere før meg har gjort det samme og lykkes uten å angre. det krever bare planlegging. Det er det jeg egentlig vil .Men jeg stoppes av samfunnets A4 normer og forventninger. De hjemme kommer ikke til å like/si seg enig i noe og jeg vet ikke engang hvordan jeg skal starte. Hva om de låser meg/tvinger meg til å ikke gjøre noe enn det som var forventet. Jeg får jo aldri levd livet.

SVAR

Besvart 21.05.2018 18:48:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle