Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg ikke blir sett hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er den yngste i hele familien og jeg føler jeg ikke blir sett. Jeg bor med mamma og søster(18) og jeg blir bare ikke hørt. Hvis jeg snakker med mamma, og søster spør mamma om noe, slutter mamma og snakke med meg og går bort til amanda og snakker med henne. Men hvis søster snakker med mamma og jeg spør henne om noe, sier de «ti still. Ikke avbryt». Dette er bare et av mange eksempler. Dette skjer flere ganger i uka. Jeg har snakket med begge om det, og de sier de skal skjerpe seg. Men det gjør de ikke. Jeg har lyst til å skrike «HØR MEG DA!» og hyle, og trampe hver gang dette skjer. Jeg vet ikke om dere vet hvordan det føles å være bare en rekvisitt i et skuespill i hjemmet, men jeg kan si, det er helt forferdelig. Jeg føler de rett og slett ikke bryr seg om livet mitt, og hva jeg har å si. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.05.2018 16:57:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle