Hopp til hovedinnholdet

Jeg gråter mye fordi det er så mye krangling hjemme. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fin side!! Jeg har et peblem hjemme. Jeg og den eldre broren min krangler omtrent hver dag (ikke hele dagen lang men av og til) Jeg prøver på å ikke bli sur og sånn men det er vanskelig å ikke bli det når jeg blir kalt f.eks: helvetes kjerring/kvinnfolk, og faens purke. Og i tillegg krangler moren og faren min en gang i blant nesten hver dag blir de litt irriterte/små sinte på hverandre. Det kan være alt fra at den ene blir litt irritert på den andre for en liten ting fra at de nesten skriker til hverandre og far kalte mor helvetes purke... OG, den enda eldre broren min har kjæreste og går litt på skole og litt på jobb så har er liksom ikke så mye hjemme for i de fleste helger er han hos kjæresten sin og overnatter. Jeg og den broren jeg skrsv om først, vi kan også være venner og liksom "leke" sammen men etter hvert blir det bare irriterende og så er det slutt på moroa.. Jeg gråter ganske mye og vet ikke hva jsg skal gjøre. Hjelp meg, har liksom ikke lyst til å snakke med noen....

SVAR

Besvart 24.05.2018 11:36:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle