Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp fordi familien min kontrollerer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er utlending og har bodd i Norge snart i 7 år. jeg har en helt annen kultur og religion enn alle vennene mine. Jeg er muslim og kommer fra Afghanistan. Det er mye de norske vennene mine får lovt til men som jeg ikke får lovt til. Jeg må følge mange strenge regler som familien min presser meg til å følge. jeg kan ikke ha venner fordi foreldrene mine mener at de påvirker meg negativt på mange måter. De mener at jeg helst burde bare fokusere på skolen. Ikke bare er jeg lei av reglene men også av alt det stygge familien min sier til meg som synker all selvtilliten min til 0. Tidligere har familien min brukt vold også. Jeg bryter reglene og velger å holde det hemmelig fordi jeg er redd. Jeg tenker på alle truslene og alle advarslene de har gitt meg. At jeg kommer til å bli sendt tilbake til Afghanistan. Jeg vil få et bedre liv med en ny familie. Jeg trenger hjelp med dette fordi jeg vet ikke hva som blir å skje videre med meg hvis jeg velger å gjøre noe med det. takk på forhånd.

SVAR

Besvart 29.05.2018 21:29:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle