Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig å snakke med mamma!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nå i en stund hatt problemer med å ha en ordentlig samtale med mamma. Jeg synes hun er for streng, og slem(ikke på noen som helst voldelig måte). Jeg får ikke alltid lov å være med venner, fordi hun sier at hun ikke ble oppvokst med at hun kunne være med venner hele tiden. Jeg får ikke være med gutter alene, jeg får ikke ha gutter på besøk eller ha en kjæreste. Her om dagen spurte jeg om jeg kunne overnatte hos en venn fordi vi hadde tidlige kamper dagen etterpå. Da sa hun at hun ikke skjønner hvorfor jeg skal drive å sove hos folk hele tiden. Når vi diskutere/prøver å ha en samtale, blir hun alltid sur, og sier at jeg ikke vet noe. Så hun gidder ikke å høre på det jeg har å si. Jeg tenker slev at det bare er dumt av henne, for hun dytter bare med lenger og lenger unna henne. Jeg slutter jo å snakke med henne om viktige ting, som jeg ellers ville sagt. Noen ganger tenker jeg også at ting ville blitt enklere om jeg bare hadde blitt adoptert:/

SVAR

Besvart 01.06.2018 10:14:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle