Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg hver gang jeg skal bo hos pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skilte foreldre og bor en uke hos hver. Jeg elsker mamma og ukene hos henne men jeg gruer meg til pappas uker. Jeg er utrolig glad i pappa, men jeg er så sliten. Jeg føler han ikke har noe respekt til meg, at det viktigste her i verden er at han får ha det siste ordet og at han bestemmer. Han kan også helt uten forklaring plutselig bli forbanna på meg og når han blir forbanna på seg selv eller andre eller noe så lar han det gå utover meg. Da er det som at han blir et annet menneske og alt går svart for han, og det værste er at jeg tror ikke han er klar over hvor irritert han blir. Han lyver også veldig mye, bare av alt slags små ting og jeg stoler ikke noe på han. Han har aldri brukt vold men ordene han bruker sårer meg og jeg blir helt nedbrutt. Jeg føler jeg går på is når jeg er hos han og jeg får et sammenbrudd nesten hver dag og vi krangler så ekstremt mye. Jeg er så sliten og får angst nesten bare av å høre stemmen hans, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.06.2018 15:14:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle