Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg sperret i mitt eget hjem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler meg sperret i mitt eget hjem kan ikke gjøre noen ting siden har 2 hunder med mammaen min som jeg må passe på og gå tur med helle tiden, har en kjæreste som bor 3 timmer unna som jeg er hos noen ganger i en helg men føler det ikke er nok , føler meg så isolert er nesten aldri ute sitter bare hjemme eller er med mammaen min. Føler meg bare så annerledes fra jenter på min alder. Elsker hundene mine og kan ikke gi dem bort. Vil bare ha et normalt liv som andre på min alder har, om jeg sier jeg skal gå ut eller noe sier foreldrene mine at du må gå tur med hundene. Om jeg sier at jeg vil gå ut eller noe blir mamma sint. Har du noen tips til meg? Hilsen en jente som vil bare ha et normalt liv som en 18 åring Har du noen tips??

SVAR

Besvart 07.06.2018 22:01:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle