Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine sier aldri fine ting om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg er utrolig lei av foreldrene min nå. De sier ALDRI fine ting om meg,Alt de gjør er og kjefte hele tiden. Det er mange eksempler,men et er f.eks idag,når jeg hadde vært l med noen venner og kom hjem,spurte pappa om jeg kunne lete etter en lader til en kjempegammel Dc. Jeg sa at den hadde vi ikke lenger,og så sa han bare at jeg skulle finne den,men jeg vet at den er borte forlengst, så da gikk jeg på rommet mitt og så på telefonen isteden siden jeg var sliten.Da kom han inn og ble KJEMPE sur og sa at jeg oppførte meg forferdelig og at ble kvalm av oppførselen min,og at jeg bare var kjempeslem mot lillesøstra mi og krevde penger for alt og var en dårlig datter.Og mamma sier ting som «jævla drittunge» og masse andre stygge ting hele tiden.Begge to klikker for vær minste lille ting og jeg er så lei av dem!Og de gjør aldri sånn mot lillesøstra mi,hun er lisiksom dems lille engel selvom hun gjør masse dumme ting.Jeg har tatt det opp med dem men da kjefta de bare mer.hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 11.06.2018 10:05:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle