Hopp til hovedinnholdet

Det er utrolig mye bråk og skriking hjemme, føler meg ikke trygg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er utrolig mye bråk og skriking hjemme, ikke mellom foreldrene mine, men ofte mellom dem og broren min (som har ADHD). Minst 1 gang om dagen kjeftes og smelles det i huset og det har gått så langt så jeg ikke føler meg trygg hjemme. Jeg elsker skolen for da slipper jeg å være hjemme, men gruer meg til hver gang jeg skal hjem igjen. Jeg er dritredd mamma fordi hun kan bli sur over alt og ingenting og når hu er sur er hu SUR! Jeg er redd for å si noe galt og gråter meg ofte i søvn fordi mamma skriker og roper da jeg skal legge meg. Pappa blir ikke så ofte sur, men når han først blir sur blir han så sur at jeg er redd for at han skal slå meg eller broren min. Jeg tør aldri å ha med venner hjem eller å spørre dem om noen ting, fordi jeg er redd for at de skal bli sure på meg. Jeg føler meg ikke hjemme i mitt eget hjem og drømmer og ber hver kveld om å få bli tatt vekk fra dem. Tør ikke å ta det opp med dem fordi de blir bare sure. Hva skal jeg gjøre? -jente, 14 år.

SVAR

Besvart 16.06.2018 10:58:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle