Hopp til hovedinnholdet

Det er mye konflikter hjemme og jeg er lei av å være avhengig av dem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 18 år og jeg har gjort en stor tabbe. Jeg brukte mamma sin kort til å kjøpe noe dyrt og sa ikke noe, og da ho fann ut av det blei det en stor krangel. GenereIt har det bare blitt verre og verre hjemme. Jeg og stefaren kommer ofte i diakusjoner der det blir for mye psykisk press at jeg bare begynner å grine. Jeg blir ofte veldig irritert på mamma selv om jeg er veldig glad i henne.. Det er mye styr om hvortid jeg skal ta lappen men dem peiotere aldri å lærekjøre med meg så jeg blir bare frustrert. Jeg kjenner ikke den ekte faren min men jeg lurer ofte men tørr virkelig ikke å spørr mamma selv om ho har snakket om han indirekte. Jeg føler meg ganske ekkel også fordi vi bor i en liten kjellarleilighet og jeg har ikke besøk annet enn kjæresten fordi det er bare flaut. Problemet er at jeg er så lei av å vere økonomisk knytt til foreldre og jeg vet ikke hva jeg skal gjør. Jeg har sommerjobb denna sommeren og skal søke ekstrahjelp en annen plass. Men hva før det?

SVAR

Besvart 22.06.2018 13:03:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle