Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med mamma og pappa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som er 13 år og blir 14 år i August. Jeg krangler veldig mye med mamma og pappa. Foreldrene mine er skilt, så jeg føler at jeg aldri får fred og ro noen av stedene jeg er. Jeg gruer meg som oftest til å komme hjem fordi jeg får veldig ofte kjeft av familien. Jeg har snakket med vennene mine om det, de har gitt meg noen råd, men ingenting hjelper. Jeg krangler veldig mye med mamma angående innetider. Alle vennene mine får være ute sent. Jeg må alltid dra hjem kl 10, og de får være ute til 11 eller mye senere. Hver gang jeg skal sove borte må mamma alltid ringe til foreldrene å spørre. Føler hun ikke stoler på meg. Jeg er en jente som ikke drikker, røyker eller snuser noe nesten alle vennen mine gjør men ikke jeg. Det har jeg fortalt men likevell stoler hun ikke på meg. hva kan jeg gjøre for at foreldrene mine stoler på meg?

SVAR

Besvart 28.06.2018 22:43:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle