Hopp til hovedinnholdet

Jeg får dårlig karakterer fordi jeg er redd for hva pappa vil si.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er ei jente på 13. Pappaen min er så sur hele tiden. Nor jeg kommer hjem med karakterene mine frå skulen , så kjefter pappaen min på meg og jeg blir redd. På begynnelsen gjekk d bra, men etterkvart som han begynte å kjefte, klarte jeg ikje å konsentrere meg i temene. Jeg får dårlig karanterer fordi jeg er redd for hva pappa vil si. Jeg har sagt d til han, men han driter i de. Nor Pappa vil veldig siint, kan han rope i øre mitt, rive mej i håre å kalle mej stygge ting. Jeg tenker ofte at jeg gidder ikje å leve. Jeg har snakket med læreren min om d og læreren min har snakket med pappa, men d hjelper ikkje. Jeg vil flytte bort ein stund. Til bestemoren min elns. Jeg blir og ertet på skolen. D har jeg blitt i noen år. Jeg har sagt ifrå og masse sant. Det er Ingen som bryr seg!!!!! JEG årker ikje å ha d sann!

SVAR

Besvart 16.08.2018 06:55:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle