Hopp til hovedinnholdet

Mor står i et samlivsbrudd, og det er like før min konfiramsjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 år og komfirmeres neste helg og mamma og stefaren min har kranglet mye i d siste og nå har mamma bestemt seg for å flytte fra han. Mamma har hatt et par forhold der ting ikke har gått helt greit så jeg er på en måte vant med og flytte mye med mamma og broren min. Mamma og stefaren min har vært sammen før når jeg og lillebroren min var små. Lillebroren måtte bytte skole fordi han ville bo med mamma så jeg bor hos pappa. Jeg og lillebroren min er hos foreldrene våres annen hver helg så jeg får sett lillebroren min hver helg. Han har aldri likt at mamma har vært sammen med stefaren min fordi han kristiserer alt vi gjør. Stefaren min er egentlig ikke helt god i huet. Plutselig så er han glad så plutselig skal han få oss til og gjøre masse arbeid i huset og få oss til å rydde etter han. Han påstår d at vi ikke gjør en dritt, men vi gjør jo alt vi kan men han blir jo aldri fornøyd. Jeg er redd hvordan konfirmasjonen min blir. Og jeg er redd mamma og ikke har d bra.

SVAR

Besvart 04.09.2018 10:06:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle