Hopp til hovedinnholdet

Mamma legger press på meg og jeg får ikke til noe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er drittlei nå. Mamma legger bare press på meg og jeg får ikke til noe. Eksamen kan jeg drite i og jeg kommer ikke til å få noe utdanning i det hele tatt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har ingen å prate med og jeg har heller ingen venner. Jeg er helt alene for meg selv, familien min legger alltid skylden på meg for nesten vær minste ting. Jeg prøvde å snakke med noen om dette, men det er ingen jeg kan snakke om dette med. Jeg har prøvd helsestasjon for ungdom, det er ingen hjelp i det hele tatt, ingen støtter meg. Jeg er lei av å være den som skal være sterk uansett hva det skal gjelde. Jeg har heldigvis hest og hund som jeg kan rømme til om ting blir veldig vanskelig, men det er heller ikke noe lett for meg! -Jente

SVAR

Besvart 11.09.2018 14:33:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle