Hopp til hovedinnholdet

Jeg, mamma og pappa krangler hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg klarer ikke mer. jeg, mamma og pappa krangler hele tiden. i dag kastet mamma en bok etter meg og pappa grep meg så hardt i armene at han praktisk talt løftet meg opp. jeg var rød kjempelenge. vi krangler mange ganger om dagen og de truer meg mye. de tvang meg til sykolog i to år, men det hjalp ikke og jeg nekter å dra tilbake dit. vi har kranglet siden jeg var ett år, og nå orker jeg faktisk ikke mer. jeg vil flytte, komme meg vekk. for en to års tid siden ville jeg også ta selvmord. plisss. få meg vekk herfra. jeg klarer ikke mer. hva kan jeg gjøre.

SVAR

Besvart 19.09.2018 08:51:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle