Hopp til hovedinnholdet

Pappa blander seg i alt, er streng, gir meg prestasjonsangst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 14,5 år har skilte foreldre men jeg liker meg ikke hos pappa på grunn av dette. 1. Han gir meg prestasjonsangst av og til 2. han lar ikke tingene mine ligge ifred uten å vite hva det er 3. Han må vite alt.(kontrollfreak!!!!) 4. Han har EKSTREMT strenge grenser 5. Blir anspent av og snakke med han, skal alltid snakke om trening, være ute, kosthold, skole, (alt sånn) Altså, det er som at jeg så vidt gidder å snakke med ham(han er veldig ego, og tenker kun på hans problemer). Jeg klarer så vidt å håndtere ham, klarer ikke å høre så mye dritt uten at det går innpå meg!! Håper på svar, fra en som får kortere og kortere lunte.

SVAR

Besvart 25.09.2018 11:17:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle