Hopp til hovedinnholdet

Mor er veldig deprimert. Hva kan være til hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har en mor som er veldig deperimert, hun har vært utro mot pappa men pappa er fortsatt veldig snill og påstår han er veldig glad i henne, hun har også vært innlagt på psykriatrisk, men der mener hun at det bare ble værre og mistet mer livsglede. Hun har et par ganger kommet gråtende inn på rommet mitt og sier hun ikke klarer dette livet lenger. Mamma og pappa har også egentlig kranglet veldig ofte og jeg tror hun vil egentlig flytte ut(sier hun blir kastet ut, noe som hun absolutt ikke blir) og spør om jeg vil bo med henne og slikt. da svarer jeg at både jeg og bror vil selvfølgelig bo litt her og der for å ikke skuffe noen. hun sier også hun ikke har noen venner jeg er så utrolig glad i henne og har lyst til at hun skal være lykkelig, men jeg er ikke flink til å snakke om sånne ting med henne og vet liksom ikke hvordan og om leilighetskjøp vil hjelpe? broren min spiller bare data hele tiden, kan nevne pappa også begynner å få sterk MS, og mamma har hatt brystkreft

SVAR

Besvart 27.09.2018 10:55:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle