Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg er 14 år og har det ganske vanskelig heime. Eg har ingenting friheit, mamma og pappa kommanderer meg 24/7. De bestemmer når eg skal spise, når eg skal gjøre lekser og så utrolig mye meir. I det siste fikk eg meg en god venn som eg har snakka en del med, som er på alder med meg og er veldig snill. Likevel har mamma sett på alle meldingene mine eg og han har skrevet til hverandre. Ho sa ho såg på meldingene for å sjekke når eg ringte han. Eg var ikke klar over at ho hadde gjort det. Eg og foreldrene mine krangler heile tida og eg blir vond i hodet og lei meg. Før vart eg slått en del, men de slutta med det når eg sa fra til læreren min. Er dette bare meg? Er dette normalt?

SVAR

Besvart 27.09.2018 23:34:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle