Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter sånn med å åpne meg for folk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Visste ikke hvilket tema dette skulle under. Men jeg sliter fælt med å åpne meg for folk. Altså jeg kan ha øvd på hva jeg skal si i 1 måned, og når dagen kommer, då klarer jeg det ikke. Å ellers bare det å åpne meg sjenerelt. Jeg ser at folk rundt meg blir skuffa. Jeg har mange gode Veninner som forteller meg om sine problemer, og jeg lytter alltid bare. Trur de savner å få noe tilbake. Også kjæresten min. Han forteller meg om da han var så nær med å ta livet sitt. Og han forteller meg så masse viktig om seg sjøl. I dag skulle jeg også gi litt tilbake med å fortelle at mamma og pappa holdt på å skilles.. for han vet at jeg har hatt dårlige perioder, men han aner ikke hvorfor. I dag skulle jeg fortelle det, som sagt, til han. Men det gikk bare ikke! Skjønner ikke hvorfor! Klarer ikke åpne meg for noen.. og det tar jo på meg også. Er veldig tungt. Det er kun en jeg har åpnet meg til med dette med mamma og pappa. Å det er søskenbarnet mitt som er like gammel som meg og min bestevenn.

SVAR

Besvart 26.09.2018 11:29:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du er unik! Vil du vise det?

Har du lyst til å skille deg ut? Eller vil du helst slippe? Uansett hva du velger, er det greit. Det viktigste er at du trives med deg selv.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle