Hopp til hovedinnholdet

Mor og stefar drikker mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren min ble sammen med en bulgarer for snart ett år siden, hun holdte forholdet skjult en stund så fortalte hun det til oss. Etterhvert så spurte han moren min om å flytte sammen. Etter det så har de drukket hver dag, og ender opp fulle hver dag. De har til og med samleie på stua og de vet selv at det er et jævlig lydig hus, mellom vegg til vegg. Jeg har snakka om det med moren min og hu ender opp med å si "gå opp, du er ikke en ekte datter!" og kjæresten hennes kysser meg på kinnet og halsen imens han er full, morra mi brydde seg ikke engang. Hu driter helt i meg selv når hu er edru, og jeg orker ikke mer. Jeg greier det ikke mer. Jeg griner til jeg sovner. Jeg forteller henne ting som det, og hu sier bare "herregud ingenting er bra nok for deg! først klager du på for høy musikk så sex på stua, hva mer skal du klage på!?" Jeg har holdt på å søkt meg inn på fosterhjem fordi de ikke bryr seg, men har alltid stoppet meg selv. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.10.2018 11:41:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle