Hopp til hovedinnholdet

Bor hjemme med lillebror og en mor som er syk. Mye krangling.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor hjemme med min lillebror og syke mamma. Har ingen kontakt med far og resten av familien min. Det er bare krangling hjemme, mamma er sliten og er ordentlig sint hele tiden. Gruer meg til å stå opp om morgenen for å se i hva slags humør hun er i idag. Får ekstremt mye kjeft og hun brøler mye unødvendig til meg, har tatt det opp med hun flere ganger, men blir bare kalt kverrulerende, frekk, negativ og det er derfor hun er sånn mot meg. Men jeg er utrolig pliktoppfyllende, lager middag og tar hånd om alt og alle i huset hver dag! Og har utrolig gode karakterer. mamma er så sint hver eneste dag og sier hun hater meg, hun brøler og har slått til meg 2-3 ganger, men når vi har det bra er hun min aller beste venn. Å blande inn barnevern er ikke aktuelt siden jeg konkurrerer i hestesporten så rir hver dag og det får jeg ikke muligheten til med barnevern eller forsterhjem involvert. Er så utrolig lei av å være med mamma og lurer på tips til å holde ut? Går allerede til psykologer osv

SVAR

Besvart 18.10.2018 17:08:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle