Hopp til hovedinnholdet

Har et dårlig forhold til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. mamma og jeg har et utrolig dårlig forhold. jeg føler ikke lenger en emosjonell tilknyting til henne, akkurat nå føles det ut som at hun bare er viktig for overlevelsen min — jeg innser at jeg ikke bør tenke slik. jeg skammer meg over henne og hvordan vi lever ... jeg tror ikke at jeg har hatt med noen hjem siden barneskolen pga. dette. jeg har prøvd å ta tak i rydding, organisering, ta tak i ting som aldri blir gjort noe med og slikt, men det hjelper ikke. det ender opp med at hun putter alt tilbake hvor det lå, selv om ting har gått ut på dato for snart 10 år siden, selv om vi ikke har bruk for 50 lamper. det er så mange ting i dette huset at jeg får snart ikke puste (ikke tolk det bokstavelig). hun er i fornektelse og jeg klarer ikke å få henne til å innse det. alt jeg får til, er å gjøre henne sur. jeg er lei, og jeg vil vekk. hvordan kan jeg forbedre relasjonen, og hvordan kan jeg få henne til å se forbi fornektelsen.

SVAR

Besvart 03.11.2018 08:49:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle