Hopp til hovedinnholdet

Har faren vår lov til å gi husarrest når vi er 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei vi er en gutt og en jente på 18 år, vi er tvillinger og bestevenner. Vi har ingen aldre venner enn hverandre fordi vi har blitt mobba siden første klasse. Vi ble kalt for dumme teite og stygge. Vi sa fra til rektor og lærerne at vi ble mobba, men de tok oss ikke på alvor. Moren vår døde da vi var 7 år, vi bor hjemme med faren vår. Han er veldig streng og gir oss husarrest. Det hjelper ikke at vi er 18 år gamle og myndige, han gir oss husarrest når han mener at vi fortjener det. Vi slutta på videregående for noen måneder siden, fordi vi ble mobba. Vi sa fra på skolen at vi ble mobba, men ingen tok oss på alvor der. Derfor slutta vi. Hjemme fikk vi ingen trøst eller forståelse fra faren vår. Han ga oss husarrest i 6 uker fordi vi hadde slutta på skolen. Vi to er veldig glade i hverandre. Men vi er veldig sinte på faren vår, og veldig frustrerte over han. Vi får ganske ofte husarrest av faren vår. Har faren vår lov til og gi oss husarrest, nå når vi er 18 år og myndige?

SVAR

Besvart 06.11.2018 14:09:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle