Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg si til dem så dem slutter å tvinge meg til å dra til mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor på institusjon og møter mamma en gang i mnd, jeg syntes det er helt greit å møte mamma en gang i mnd, men instutisjonen min vil at jeg skal møte hebbe oftere, dem tvinger me til å ringe mamma å planlegge en dag, men jeg vil ikke møte mamma, jeg har bedre ting å gjøre, om dem tvinger meg mere så vil jeg ødelegge forholdet til meg å mamma, hva skal jeg si til dem så dem slutter å tvinge meg til å dra til mamma fordi det er mer enn nokk med en gang i mnd, det kunne heller vert en gang annenhver mnd for min del!

SVAR

Besvart 04.11.2018 18:37:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle