Hopp til hovedinnholdet

Din mor og far krangler og du har ingen å snakke med om dette

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Foreldrene mine har kranglet ganske ofte helt siden jeg var liten. Det er heldigvis ikke inkludert noe vold. De krangler ofte sent på kvelden når de tror at jeg ikke hører dem, mest på fredager og lørdager. Mamma pleier å ha drikket litt vin og øl så hun begynner å snakke om alt som er feil med pappa og familien hans. Mamma påstår at pappa har snakket med en kollega fra jobben hans for noen år siden og skrevet meldinger til henne, og at han har vært utro mot mamma. Når jeg var liten så husker jeg at mamma og pappa kranglet mye og at jeg ble sendt ned til besteforeldrene mine (de bodde rett ved siden av oss), og at jeg sov der. Jeg sov der ganske ofte fordi jeg følte meg trygg, mest rundt bestefaren min. Men han døde for 6 år siden og bestemoren min har flyttet. Helt siden da så har jeg ikke hatt noen å snakke med eller være hos når de krangler. Har eldre søsken, men den ene har flyttet og den andre bryr seg ikke. Jeg føler meg helt alene og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

SVAR

Besvart 07.11.2018 16:25:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle