Hopp til hovedinnholdet

Opplevelse av overengasjert forelder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa er skilte og pappa bor 8 timer borte. Jeg ser han ikke så ofte, ikke bryr han seg mye føler jeg. Mamma har ødelagt skulderen, så jeg gjør en del mer hjemme en flere på min alder føler jeg. Jeg må støvsuge, hvis jeg ikke gjør det, truer mamma med å slutte oppfølgingen, låse vekk mobilen min og få vaskehjelp. Jeg føler at jeg er «tvungen» til å gjøre ting hjemme, jeg vet det ikke er mye, men jeg synes det ikke er så gøy. Mamma snakker altformye om oppfølging og snakker alt i alt MYE at jeg blir irritert nesten hver gang hun snakker, for jeg føler at hun skal rette/kritisere meg, selv sier hun det er oppfølging. Jeg får ikke lov til å få Facebook og lærekjøre samtidig fordi kroppen min har ikke kapasitet. Jeg har en sensitiv kropp, har ikke fått mensen regelmessig enda. noen ganger gråter jeg i senga for jeg er redd for at hver gang jeg tar opp noe så får hun det sin veg og gir meg en hel leksjon. Jeg føler at hun bryr seg så mye at jeg blir kvelt:(. hjelp!

SVAR

Besvart 10.11.2018 09:16:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle