Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre med at broren min har sneket på med i dusjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen uker siden hadde jeg en mistanke om at noen kikket under døren på badet når jeg dusjet. Jeg oppdaget en skygge under døra når jeg sto i dusjen så jeg bøyde meg ned for å se? Da så jeg en bevegelse som forsvant fort vekk. Slik var det i noen uker at jeg følte noen gjekk ofte forbi døren osv. Jeg la også merke til at bror min sa at jeg bude dusje siden jeg luktet svette. Noe jeg ikkje gjorde. Jeg valgte derfor å sette opp mobilen min udenfor døren der ingen kunne se den og filme mens jeg gikk i dusjen. Da oppdaga jeg bror min som lå på gulvet og kikket under døra når jeg dusja. Ja fink panikk når jeg så videoen og fortalte det til min mor. Men ikkje like detalijer jeg sa bare at jeg følte at han kikket under døra når jeg dusja. Hun nevte det til min bror men han ville ikkje snakke om det og nektet for det. Dette har gjort ting veldig vanskelig for meg og jeg går rundt me en ubehagelig følelse inni meg. Jeg vett ikkje hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 15.11.2018 15:23:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle