Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min har problemer. Han skriker, smeller i dører og kjefter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er egt 12. KRANGLING: Stefaren min har sine problemer eller noe. Han skriker, smeller i dører å kjefter. En gang var jeg på rommet mitt, og mamma kom inn med stefar i hælene. Hun prøvde å stenge han ute, men han trengte seg inn. Nå var begge inne på rommet mitt (som er veldig lite), og var midt i en krangel. Jeg ble redd å begynte å gråte. Jeg vurderte å hoppe ut av vinduet, men slo tanken fra meg. Mamma prøvde å trenge seg ut, men stefar presset henne tilbake ( ikke så hardt ), men da dyttet mamma hen inn i veggen og trengte seg forbi. Så fortsatte krangelen ute i stua... En annen gang truet han med å slå, eller som han sier: klaske til, deg på rompa til stestoresøsteren min. PUBERTET: Jeg har hatt utflod i snart 4 år. Jeg har ikke mye bryst, har vel begynt å få litt mer, men ingenting i sammenlikning med de i klassen. I stad når jeg så på idol med pappa, fikk jeg for meg å presse, så kom det en klar væske ut av vaginahullet. Hva er dette...? Er det et tegn på mensen?

SVAR

Besvart 11.11.2018 07:44:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle