Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistrives veldig hjemme.Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg mistrives veldig hjemme. Faren min snakker nesten aldri til meg (kan gå flere uker uten å snakke eller bry seg) og moren min krangler jeg masse med. Hun kjefter for hver minste ting jeg gjør og snakker stygt til meg, jeg prøver å holde meg rolig å ikke rope tilbake, men hun gir seg ikke før jeg nesten knekker sammen. det er alltid veldig dårlig stemning hjemme, og ingen snakker ordentlig til hverandre. De får meg til å hate meg selv og gir meg lyst til å gå å dø (kuttet hele hofta mi i går etter vi krangla, og de har gitt meg et sykt dårlig forhold til mat (i en sirkel med fasting, overspising å kaste opp med vilje)) Søsknen min tok selvmord og ingen andre i familien bor i nærheten så jeg står igjen helt alene å vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ut hjemmefra snarest mulig, jeg takler ikke å være hær mer, Jeg klarer snart ikke mer, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg trenger en utvei!:(

SVAR

Besvart 13.11.2018 16:10:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle